Onderneem actie: bel me nu.

Je hebt als ondernemer op mijn website gekeken en waarschijnlijk gezien dat ik zaken en problemen die jij ervaart, al eens hebt meegemaakt. En je hebt ook gezien dat ik als ondernemer heb geleerd hoe je met die zaken omgaat.

Ben je niet overtuigd dat ik iets bij kan dragen aan jouw ondernemen? Lees dan niet verder en ga op zoek naar iemand anders of lees nog een keer een goed boek of ga lekker met vakantie.

 

Hier vind je geen psychologische Call-to-Action om jou te verleiden om mij te contacten, je e-mailadres achter te laten of een andere marketingtruc. Want als jij denkt dat ik je een stukje verder kan helpen met ondernemen zodat jij weer met plezier gaat ondernemen dan lees je toch wel verder en kom je tot actie.

 

Wat ga jij nu doen? Eigenlijk heb je maar twee keuzes:

Keuze A

Je gaat lekker verder zoals je bezig bent en we spreken elkaar niet. Prima! Veel succes met je onderneming en wie weet komen we elkaar nog eens tegen.

Keuze B

Als ondernemer weet je als geen ander dat de snelste actie is om de telefoon op te pakken en mij te bellen. Want dan kan ik je ook meteen helpen. Dus als je geen zin heb om weer dagen te wachten en gewoon de ballen hebt om actie te ondernemen dan kun je mij nu bellen: